Over ons
Opmerkelijk-meubelspuiterij.nl, Persoonlijke service, GRATIS advies & ontwerp, GRATIS prijsopgave, GEEN verrasingen, GEEN overbodig zaagwerk.

Over Opmerkelijk Meubelspuiterij

Opmerkelijk Meubelspuiterij Zeewolde heeft jarenlange ervaring in het spuiten van meubels, keukens, noem maar op. En hij heeft zich steeds meer en meer gespecialiseerd in het spuiten, waardoor echt alles mogelijk is.

Omdat de spuiterij in het pand zit bij onze meubelmakerij  (www.opmerkelijkinterieurbouw.nl) zijn er heel veel mogelijkheden, bijvoorbeeld direct aanpassingen realiseren, renoveren en vernieuwen. Zelfs ontwerpen en op maat laten maken is mogelijk. Om het vervolgens in de kleur te laten spuiten die u wenst.

Wij hebben geïnvesteerd in de ontwikkeling van een voor de meubelbranche unieke spuitcabine.  Deze cabine werkt onder overdruk waardoor stofdeeltjes geen kans hebben om in de lak terecht te komen. Ook hebben wij een speciale droogcabine die de droogtijd verkort terwijl deze ook de onderste  laklaag verhard. Wij werken hoofdzakelijk met 2 componenten dd lak wat zorgt voor het mooiste resultaat. U kunt kiezen uit 3 soorten lak: Hoogglans, zijdeglans of mat.

Omdat wij samen werken met verfshop.nl, Sikkens en AKZO Nobel kunnen wij naast uw meubels spuiten, ook bijpassende verf en latex  aanmaken om uw muren, kozijnen, deuren en buitenwerk te schilderen. Wilt u dit schilderwerk laten uitvoeren door ons (door onze schilder) dan is dit uiteraard ook mogelijk.

We verwelkomen u graag in onze spuiterij of komen bij u thuis op afspraak

Wat bieden wij Opmerkelijk Meubelspuiterij

Wij bieden niet alleen de hoogste kwaliteit maar ook de beste prijs-kwaliteitsverhouding!

U wordt tijdens het proces van ontwerpen tot realisatie intensief betrokken door onze specialisten. Hierdoor zal het écht voelen als uw meubel, die u vanaf de grond heeft zien opgroeien tot een prachtstuk.

Waarom Opmerkelijk Meubelspuiterij?

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in kasten en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 10 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Meer mogelijkheden dan bij onze collega’s.
Waardeverhogend voor uw woning.
Gaat 20 tot 25 jaar mee.
Maatwerk is niet duur!

 

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.

* Verplichte velden

Vraag een offerte aan

en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

Prijsvoorbeelden

Wij hebben speciaal voor u alvast enkele rekenvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een bepaalde maatwerk kast van opmerkelijk kan kosten. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

Maak een afspraak

Het is natuurlijk ook mogelijk om een afpsraak in te plannen om langs te komen in onze showroom. Dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden doornemen, alvorens we uw kast thuis komen inmeten.

Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.

WhatsApp chat
Hallo, hoe kunnen wij u helpen?
Powered by