Opmerkelijk-meubelspuiterij.nl, Persoonlijke service, GRATIS advies & ontwerp, GRATIS prijsopgave, GEEN verrasingen, GEEN overbodig zaagwerk.

Binnendeuren spuiten door Opmerkelijk Meubelspuiterij

In onze professionele deuren-spuiterij voorzien wij uw deuren van een slijtvaste laklaag. Krasbestendig, kleurecht en stijlvast. Ongeacht ondergrond, afwerking of kleur. Bij ons staat hoge kwaliteit voorop! Uw binnendeuren zijn in mum van tijd weer als nieuw. Voor elke stijl en type deur kunt u bij ons terecht. Vanzelfsprekend heeft u de keus uit tienduizenden kleuren. Zelfs metallic kleuren zoals brons en koper behoren tot de mogelijkheden. Welke kleur voor het spuiten van uw binnendeuren kiest u?

Het aflakken van binnendeuren kunt u beter laten doen door een meubelspuiterij. Wij spuiten uw binnendeuren voor het mooiste resultaat in onze eigen meubelspuiterij. Ook uw oude binnendeuren komen als nieuw terug. Uw binnendeuren worden op professionele wijze afgewerkt. Bij ons berekenen we de prijs voor de gehele binnendeur, aan beide kanten gespoten.

Levering en vervoer van uw (gespoten) binnendeuren

Uw nieuwe of bestaande binnendeuren kunnen desgewenst door ons worden opgehaald en weer afgeleverd bij u op lokatie. Ze worden dan onder gecontroleerde omstandigheden en op professionele wijze volgens de voorgeschreven normen in onze werkplaats gespoten. Dit is hoogstaand schilderwerk op de modernste manier uitgevoerd. Wij leveren uw bestelling weer op de afgesproken tijd bij u af. Ook is het mogelijk in overleg dat u de binnendeuren zelf komt brengen en ophalen.

Afhangservice van uw binnendeuren

Hangen uw oude binnendeuren niet goed, of wilt u nieuwe deuren plaatsen? Ook dan helpen we u graag. Onze afdeling voor maatwerk interieurbouw (https://opmerkelijkinterieurbouw.nl) kan een afspraak met u maken om tijdens de levering van de deuren deze ook gelijk af te hangen of bij te stellen. Dit  gaat uiteraard wel tegen een meerprijs, maar het kan heel lastig zijn om dit zelf te doen.

Kom bij ons langs in de winkel of maak een afspraak, dan kunt u samen met één van onze interieurstylisten de gewenste kleur uitkiezen en afspraken maken over levering, vervoer en additionele mogelijkheden.

Opmerkelijk
Grootzeil 16,
3891 KH Zeewolde
Telefoon: 036 524 9777
E-mail:info@opmerkelijk.nl

Opmerkelijk Meubelspuiterij Gratis opmeten

Waarom binnendeuren laten spuiten door Opmerkelijk Meubelspuiterij?

 Uw binnendeuren worden als nieuw
30 jaar ervaring als meubelspuiter
Adviseurs uit de meubelmakerij.
Vaak goedkoper dan nieuwe binnendeuren kopen.
Haal en breng service
Extra afhangservice via opmerkelijkinterieurbouw.nl mogelijk
Waardeverhogend voor uw woning.

Heeft u vragen over het spuiten van binnendeuren?

Neem dan contact met ons op.

  * Verplichte velden

  Vraag een offerte aan

  En wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor u alvast enkele prijsvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een bepaalde soort spuitwerk kan kosten. Montage is mogelijk. Halen en brengen mogelijk. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak in te plannen om langs te komen bij ons in onze showroom die zich boven de spuiterij bevind. Dan kunnen wij samen met u uw wensen in kaart brengen en de mogelijkheden m.b.t. het spuitwerk doornemen.

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.